Ολιστική Φιλοσοφία: Όταν οι επιλογές σας αποκτούν νέες επιλογές

Posted by sadmin 20/06/2019 0 Σχόλιο(α)

Η ολότητα που φέρνει πληρότητα:

Στην ολιστική φιλοσοφία, βασική προϋπόθεση για να είναι ένα άτομο σε καλή κατάσταση και γεμάτο ευεξία είναι να βρίσκονται η σωματική, πνευματική και ψυχολογική του κατάσταση σε τέλεια ισορροπία μεταξύ τους. Αυτή η προσέγγιση του ανθρώπου ως ολότητα είναι κομμάτι και της δικής σας φιλοσοφίας, γι’ αυτό και κάνετε καθημερινά ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας, για να δημιουργήσετε την «τέλεια ζυγαριά».

Ακολουθώντας το μονοπάτι της φύσης:

Ο φυσικός τρόπος ζωής στον οποίο στρέφεστε ακολουθώντας την ολιστική φιλοσοφία δεν κάνει διαχωρισμούς. Θέλετε λύσεις με τη σφραγίδα της φύσης στο πιάτο και το ποτήρι σας, στο περιβάλλον σας, στις επιλογές ανακούφισης του οργανισμού και του σώματός σας (εάν και εφόσον μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών) και γενικά, προτιμάτε την «πράσινη οδό» σε όλο το φάσμα των καθημερινών συνηθειών σας, αφού η φύση ξέρει πάντα καλύτερα.

Κεφάλαιο «ομοιοπαθητική»

Ως υποστηρικτής της ολιστικής προσέγγισης είναι πολύ πιθανό να ακολουθείτε ομοιοπαθητική αγωγή. Σε αυτήν την περίπτωση, ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των προϊόντων καθημερινής φροντίδας που χρησιμοποιείτε. Κι αυτό γιατί, αν στα είδη αυτά, υπάρχουν «επιθετικές» ουσίες που αντιδοτούν την ομοιοπαθητική αγωγή σας, μπορεί να εξουδετερώσουν τη δράση της. Έτσι λοιπόν, αναγνωρίζετε την αξία του να χρησιμοποιείτε προϊόντα απολύτως συμβατά με την αγωγή σας και φροντίζετε να τηρείτε πιστά αυτή την αρχή.

Χωρίς αποτέλεσμα, δεν γίνεται τίποτα:

Πέρα από το ότι η φιλοσοφία της ολιστικής προσέγγισης ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, τις πεποιθήσεις και τον τρόπο ζωής σας, επιλέγετε αυτήν την εναλλακτική μέθοδο κυρίως γιατί βλέπετε στη δράση της ορατά αποτελέσματα. Ειδικά μάλιστα όταν μιλάμε για τη συνολικότερη υγεία και ευεξία σας, δεν θα συμβιβαζόσασταν με έναν «δρόμο» που δεν προσφέρει χειροπιαστά οφέλη και αποτελεσματικές λύσεις, όσο πειστική και αν ήταν η υπόσχεσή του.

Leave a Comment