Καθαρισμός προσώπου με 5 μόνο κινήσεις!

Posted by sadmin 06/12/2019 0 Σχόλιο(α)

Όλες θέλουμε ένα λαμπερό κι αψεγάδιαστο πρόσωπο και παλεύουμε πολύ γι’ αυτό. Κάνουμε κρυσταλλοθεραπεία, καθαρισμό προσώπου με ατμό και ξοδεύουμε μια περιουσία για να είναι το πρόσωπό μας «γυαλί». Τελικά, όμως, αυτός ο βαθύς καθαρισμός προσώπου μπορεί να γίνει στο σπίτι μας.

Μαύροι πόροι στην μύτη, μικρά σημάδια και σπυράκια που προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε απ’ το πρόσωπό μας. Η αλήθεια είναι πως το δέρμα μας θέλει πολύ προσοχή για να διατηρηθεί υγιές, καθαρό και λαμπερό. Τα καλά νέα είναι ότι ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να γίνει απ’ το σπίτι με 5 κινήσεις.

Θα χρειαστείς περίπου 20 λεπτά απ’ το χρόνο σου για να καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου.

Καθαρισμός προσώπου στο σπίτι με 5 κινήσεις

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να καθαρίσεις το προσωπάκι σου, 5 βήματα είναι αρκετά και θα σου δώσουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Καθαρισμός

Πλύνε καλά το πρόσωπό σου, αφαίρεσε όλα τα ίχνη μακιγιάζ κι έπειτα σκούπισέ το προσεκτικά με μια μαλακή πετσέτα. Απέφυγε το υπερβολικά ζεστό νερό ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια λοσιόν για να φύγει όλη η «βρωμιά».


Ατμός

Βάλε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Κάθισε από πάνω ώστε να σε «χτυπάει» ο ατμός αλλά όχι πολύ κοντά για να μην καείς. Με αυτόν τον τρόπο θα ανοίξουν οι πόροι του δέρματός σου και ύστερα μπορείς να καθαρίσεις το πρόσωπό σου με ένα χαρτομάντιλο. Αν βλέπεις ότι οι μαύροι πόροι δεν φεύγουν, χρησιμοποιώντας δύο μπατονέτες μπορείς να τους αφαιρέσεις πολύ μαλακά και χωρίς πίεση.

Δώσε προσοχή για να μην μολυνθείς αλλά και να μην αφήσεις σημάδια στο πρόσωπό σου. Στη συνέχεια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα παγάκι και να κάνεις κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σου, προκειμένου να κλείσουν οι πόροι και να επαναφέρεις τη θερμοκρασία του δέρματός σου.

Scrubbing

Έφτασε η ώρα για scrubbing. Τρίψε με ένα scrub το πρόσωπό σου για λίγα λεπτά ώστε να φύγουν τα νεκρά κύτταρα απ’ το δέρμα σου. Αν δεν έχεις scrub προσώπου μπορείς να το φτιάξεις μόνη σου ανακατεύοντας λίγο ζάχαρη με μέλι. Σκούπισε το πρόσωπό σου, άφησε το για 3 λεπτά και ύστερα μπορείς να το πλύνεις.


Τονωτικό προσώπου

Στη συνέχεια εφάρμοσε στο πρόσωπό σου ένα τονωτικό, όπως χυμό αγγουριού και ροδόνερο, που βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας του pH.

Ενυδάτωση

. Η ενυδατική κρέμα είναι πολύ σημαντική για την περιποίηση προσώπου και δεν πρέπει ποτέ να την παραβλέπεις. Πριν πας για ύπνο, βάλε λίγη ενυδατική στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Τη διαφορά στο πρόσωπό σου θα την καταλάβεις αμέσως την επόμενη μέρα.

Leave a Comment